Boerderijgolf


Heerlijk in de buitenlucht genieten van het uitzicht, de koeien én actief bezig zijn, dat is boerderijgolf op Boerderij Hoogezand!Al naar gelang waar onze koeien lopen te grazen loopt het parcours van de 9-holesbaan, zodat jullie wel tussen de koeien door kunnen golfen (het is wel boerderijgolf!) In ieder geval is het een baan met natuurlijke hindernissen zoals de binnendijk, het koeientunneltje en niet te vergeten water!

Onthaasten lukt altijd met deze activiteit want je hebt alle tijd!

Programma:
Ontvangst door de boerin met koffie/ thee en Texelse koek. Kennismaking met het reilen en zeilen op de boerderij, waarna uitleg over boerderijgolf, je komt onderweg namelijk van alles tegen waar je op voorbereid wordt. Voor je daadwerkelijk aan de slag gaat krijg je de boerenkloffie van de boerderij aan: overall, rode boerenzakdoek en klompen (met sokken als je dat prettig vindt). De groep wordt in groepjes verdeelt en de klompsticks en ballen worden uitgereikt, tijd om van start te gaan! Onderweg is er ruimte voor een pauze met fris en een stukje kaas.

Het programma kan afgesloten worden met een volledig verzorgde barbecue van Texel catering, neem voor meer informatie contact met ons op.
 
Aanvang: tijdstip in overleg
Duur: 2.5 tot 3 uur
Prijs: € 16.50 p.p. voor groepen vanaf 10 personen, kleinere aantallen op aanvraag

Deze activiteit reserveren